Saturday, December 14, 2013

ETLİ BÖREK





ETLİ BÖREK



etli borek 1 etli borek 2


 


Malzemeler




  • HARCI:400 GR PARÇA ET

  • 1 SOĞAN

  • 3DİŞ SARIMSAK

  • 1 KÜÇÜK KAVANOZ GARNİTÜR

  •  

  •  

  • 3 YUFKA

  •  

  • SOS: 1BARDAK SÜT

  • 1 YUMURTA

  • YARIM Ç. BARDAĞI SIVIYAĞ




etli borek 3
BUNLARIDA UZUN RULO SARIP KESTİM ,ÜZERİNE 1 İNCE DİLİM KAŞAR KONULUNCA HARİKA OLUYORLAR...BU RESİMLERDE BAŞKA BİR SEFERDEN......


etli borek 4



 


Hazırlanışı




  • HARCI:

  • SOĞANI VE SARIMSAĞI İYİCE ÖLENE KADAR PİŞİRELİM .İÇİNE ÖNCEDEN PİŞİRDİĞİMİZ VE DİDİKLEDİĞİMİZ ETLERİ EKLEYELİM .TUZUNU K.BİBERİNİ DE EKLEYEİM .HARÇ SOĞUYUNCA GARNİTÜRLERİMİZ KATALIM VE KARIŞTIRALIM .




 


  • YUFKALARI SİGRAYA BÖREĞİ KESER TARZDA KESELİM HARCIMIZLA DOLDURALIM.

  • HAZIRLADIĞIMIZ SOSA BATIRIP ÇIKARTALIM .

  • AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN




No comments:

Post a Comment