ETLİ BÖREK
Malzemeler
- HARCI:400 GR PARÇA ET
- 1 SOĞAN
- 3DİŞ SARIMSAK
- 1 KÜÇÜK KAVANOZ GARNİTÜR
-
-
- 3 YUFKA
-
- SOS: 1BARDAK SÜT
- 1 YUMURTA
- YARIM Ç. BARDAĞI SIVIYAĞ
BUNLARIDA UZUN RULO SARIP KESTİM ,ÜZERİNE 1 İNCE DİLİM KAŞAR KONULUNCA HARİKA OLUYORLAR...BU RESİMLERDE BAŞKA BİR SEFERDEN......
Hazırlanışı
- HARCI:
- SOĞANI VE SARIMSAĞI İYİCE ÖLENE KADAR PİŞİRELİM .İÇİNE ÖNCEDEN PİŞİRDİĞİMİZ VE DİDİKLEDİĞİMİZ ETLERİ EKLEYELİM .TUZUNU K.BİBERİNİ DE EKLEYEİM .HARÇ SOĞUYUNCA GARNİTÜRLERİMİZ KATALIM VE KARIŞTIRALIM .
- YUFKALARI SİGRAYA BÖREĞİ KESER TARZDA KESELİM HARCIMIZLA DOLDURALIM.
- HAZIRLADIĞIMIZ SOSA BATIRIP ÇIKARTALIM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
No comments:
Post a Comment