3 KASE UN
2 YKAŞ. YOĞURT
2 YK SİRKE
1TKAŞ. TUZ
125 GR TYAĞ
ALDIĞI KADAR UN.
HAMURUMUZU İKİYE BİLELİM .HER HAMURUDA ONARLIK AYIRALIM .
TOPLAMDA ELİMDE 20 BEZE OLSUN.
İLK ONLARLIK GRUBU TATLI TABAĞI KADAR AÇALIM .
HER KATIN ARASINA ÇOK BOL ERİMİŞ TYAĞ SÜRELİM .
SON KATIDA AÇIP ÜZERİNE KOYALIM ANCAK YAĞLAMAYALIM VE B. DOLABINA KALDIRIP YAĞI DONAN KADAR BEKLETELİM .
İKİNCİ ONARLIK GRUBUMUZADA AYNI İŞLEMİ UYGULAYALIM .
YAĞI DONAN HAMURUMUZU ALALIM VE ÇOK İNCE OLACAK ŞEKİLDE AÇALIM.
YAĞLI TEPSİYE SERELİM .
ARASINA PEYNİR VE KAŞAR RENDESİ EKLEYELİM .
ÜST KATINIDA İNCECİK AÇALIM VE TEPSİYE SERELİM .
180 DERECEDE PİŞİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
No comments:
Post a Comment